Opsioni i thjeshtuar

Zgjidh gjuhën

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

shqip
 • Erdenet, Mongoli—Duke folur për një broshurë të bazuar në Bibël përpara një shtëpie

  Të dhëna shkurt për Mongolinë

  • 2.959.134 banorë

  • 445 mësues të Biblës

  • 9 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 6.650 banorë

 • Luzern, Zvicër—Duke treguar një video biblike në jw.org

  Të dhëna shkurt për Zvicrën

  • 8.237.666 banorë

  • 19.219 mësues të Biblës

  • 270 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 429 banorë

 • Pranë Jubës, Sudani i Jugut—Duke i predikuar në gjuhën bari një pjesëtari të fisit mondari

  Të dhëna shkurt për Sudanin e Jugut

  • 11.864.683 banorë

  • 1.308 mësues të Biblës

  • 33 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 9.071 banorë

 • La Viktoria, Venezuelë—Duke ofruar një studim biblik falas në shtëpi

  Të dhëna shkurt për Venezuelën

  • 30.851.300 banorë

  • 142.117 mësues të Biblës

  • 1.807 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 217 banorë

HAP

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

MBYLL

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

SHKRIMET E SHENJTA—PËRKTHIMI BOTA E RE

Lexo Biblën online

KULLA E ROJËS

NR. 5 2016 Ku mund të gjesh ngushëllim?

ZGJOHUNI!

NR. 4 2016 Si të fitosh mbi zakonet e këqija?

Dëshmitarët e Jehovait—Cilët jemi?

Ndonëse vijmë nga qindra prejardhje etnike e formime kulturore, na bashkojnë qëllime të përbashkëta. Mbi të gjitha duam të nderojmë Jehovain, Perëndinë e Biblës dhe Krijuesin e gjithçkaje. Bëjmë çmos të imitojmë Jezu Krishtin dhe jemi krenarë që quhemi të krishterë. Secili nga ne u kushton kohë rregullisht njerëzve që t’i ndihmojmë të mësojnë për Biblën dhe për Mbretërinë e Perëndisë. Meqenëse japim dëshmi ose flasim për Perëndinë Jehova dhe për Mbretërinë e tij, njihemi si Dëshmitarë të Jehovait.

Kërko në sitin tonë. Lexo Biblën online. Mëso më shumë për ne dhe për bindjet tona.

 

Çiftet dhe prindërit

Si të kesh familje të lumtur?

Jehovai, Perëndia i lumtur, do që familjet të jenë të lumtura. Mëso këshillat praktike nga Bibla për burrat, gratë, prindërit dhe fëmijët.

Adoleshentët

Të kemi pikëpamjen e Perëndisë për jetën (Pjesa 2)

Ky udhëzues për studim do të të ndihmojë jo vetëm të shqyrtosh bindjet e tua për transfuzionin dhe për përdorimin e gjakut, por edhe që t’ua shpjegosh të tjerëve këto bindje.

Fëmijët

Jehovai projektoi gjithçka

Perëndia ka bërë kaq shumë gjëra fantastike! Cila të pëlqen më shumë?

Kërko një studim biblik

Mësime biblike falas ku dhe kur të dëshirosh.

Gjej video

Hyr në videotekën tonë online.

Si financohet vepra e Dëshmitarëve të Jehovait?

Mëso se si vepra jonë globale e predikimit vazhdon të rritet pa detyruar askënd të japë kontribute ose të dhjetën.

Mbledhjet e kongregacionit të Dëshmitarëve të Jehovait

Informohu ku mblidhemi dhe si adhurojmë.

Botime të përzgjedhura

Shih botime të përzgjedhura dhe të reja.

Shih video në gjuhën e shenjave

Studio Biblën duke përdorur video në gjuhën e shenjave.