Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

JW Library

JW Library

JW Library është një aplikacion zyrtar i krijuar nga Dëshmitarët e Jehovait. Ai përmban disa përkthime të Biblës, si dhe libra e broshura për të studiuar Biblën.

 

Veçoritë e JW Library

Mëso si të nxjerrësh plotësisht dobi nga veçoritë që janë në dispozicion.

Fillo të përdorësh JW Library​—Android

Mëso si të përdorësh veçoritë kryesore të aplikacionit JW Library në pajisjet Android.

Shkarko dhe përdor Biblat​—Android

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh Biblat në JW Library te pajisjet Android.

Shkarko dhe përdor botimet​—Android

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh botimet në JW Library te pajisjet Android.

Vendosni dhe përdorni opsionin bookmarks​—Android

Mëso si të vendosësh dhe të përdorësh opsionin bookmarksJW Library te pajisjet Android.

Përdorni opsionin history​—Android

Mëso si të përdorësh opsionin historyJW Library te pajisjet portative Android.

Përdor opsionin customize gjatë leximit​—Android

Mëso si të përdorësh opsionin customize gjatë leximit në JW Library te pajisjet Android.

Kërko në Bibël ose në botime​—Android

Mëso si të kërkosh në Bibël ose në botime, dhe si të kërkosh për një temë nga Insight on the ScripturesJW Library te pajisjet Android.

Nënvizimi i tekstit​—Android

Mëso si të nënvizosh tekstin në JW Library te pajisjet Android.

Si të instalosh JW Library në qoftë se nuk ke akses në App Store—Android

Në qoftë se nuk e instalon dot JW Library nga një app store, mund të shkarkosh Android package (APK) dhe ta instalosh në pajisjen tënde.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Library (Android)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.

Fillo të përdorësh JW Library​—iOS

Mëso si të përdorësh veçoritë kryesore të aplikacionit JW Library në pajisjet iOS.

Shkarko dhe përdor Biblat​—iOS

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh Biblat në JW Library te pajisjet iOS.

Shkarko dhe përdor botimet​—iOS

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh botimet në JW Library te pajisjet iOS.

Vendosni dhe përdorni opsionin bookmarks​—iOS

Mëso si të vendosësh dhe të përdorësh opsionin bookmarksJW Library te pajisjet iOS.

Përdorni opsionin history​—iOS

Mëso si të përdorësh opsionin historyJW Library te pajisjet iOS.

Përdor opsionin customize gjatë leximit​—iOS

Mëso si të përdorësh opsionin customize gjatë leximit në JW Library te pajisjet iOS.

Kërko në Bibël ose në botime​—iOS

Mëso si të kërkosh në Bibël ose në botime, dhe si të kërkosh për një temë nga Insight on the ScripturesJW Library te pajisjet iOS.

Nënvizimi i tekstit​—iOS

Mëso si të nënvizosh tekstin në JW Library te pajisjet iOS.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Library (iOS)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.

Fillo të përdorësh JW Library​—Windows

Mëso si të përdorësh veçoritë kryesore të aplikacionit JW Library në pajisjet Windows.

Shkarko dhe përdor Biblat​—Windows

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh Biblat në JW Library te pajisjet Windows.

Shkarko dhe përdor botimet​—Windows

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh botimet në JW Library te pajisjet Windows.

Vendosni dhe përdorni opsionin e shenjës​—Windows

Mëso si të vendosësh dhe të përdorësh opsionin Vër një shenjëJW Library te pajisjet Windows.

Përdorni opsionin Historiku​—Windows

Mëso si të përdorësh opsionin Historiku në JW Library te pajisjet Windows.

Personalizo leximin​—Windows

Mëso si të personalizosh leximin në JW Library te pajisjet Windows.

Kërko në Bibël ose në botime​—Windows

Mëso si të kërkosh në Bibël ose në botime dhe si të kërkosh për një temë nga Të fitojmë gjykim të thellë nga ShkrimetJW Library te pajisjet Windows.

Nënvizimi i tekstit​—Windows

Mëso si të nënvizosh tekstin në JW Library te pajisjet Windows.

Si të instalosh JW Library nëse nuk hyn dot në App Store​—Për Windows

Nëse nuk e instalon dot JW Library nga një app store zyrtar, mund ta instalosh manualisht me anë të dokumenteve instaluese të JW Library për Windows.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Library (Windows)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.