Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

JW LIBRARY

Funksionimi në Android

Funksionimi në Android

JW Library është një aplikacion zyrtar i krijuar nga Dëshmitarët e Jehovait. Ai përmban disa përkthime të Biblës, si dhe libra e broshura për të studiuar Biblën.

 

 

Çfarë ka të re në versionin 10.0

  • Mbështetje për Shkrimet e Shenjta—Përkthimi Bota e Re (Botimi për studim)

  • Mbështetje për incizimet audio për diçiturat e figurave të Biblës për studim

  • Ka sugjerime për kërkimet te Fjalorthi dhe te Mjet kërkimesh, përveç atyre te libri Gjykim i thellë

 

NË KËTË PJESË

Fillo të përdorësh JW Library​—Android

Mëso si të përdorësh veçoritë kryesore të aplikacionit JW Library në pajisjet Android.

Shkarko dhe përdor Biblat​—Android

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh Biblat në JW Library te pajisjet Android.

Shkarko dhe përdor botimet​—Android

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh botimet në JW Library te pajisjet Android.

Vendosni dhe përdorni opsionin bookmarks​—Android

Mëso si të vendosësh dhe të përdorësh opsionin bookmarks JW Library te pajisjet Android.

Përdorni opsionin history​—Android

Mëso si të përdorësh opsionin history JW Library te pajisjet portative Android.

Përdor opsionin customize gjatë leximit​—Android

Mëso si të përdorësh opsionin customize gjatë leximit në JW Library te pajisjet Android.

Kërko në Bibël ose në botime​—Android

Mëso si të kërkosh në Bibël ose në botime, dhe si të kërkosh për një temë nga Insight on the Scriptures JW Library te pajisjet Android.

Nënvizimi i tekstit​—Android

Mëso si të nënvizosh tekstin në JW Library te pajisjet Android.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Library (Android)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.