Kalo te përmbajtja

Libra dhe broshura për studimin e Biblës

Studio Biblën sipas temave me këta libra dhe broshura që mund të shkarkohen nga Interneti. Gjithashtu, disponohen në shumë gjuhë libra në format audio, si edhe video në gjuhën e shenjave.

Zgjidh një gjuhë nga kutia e gjuhëve dhe kliko butonin Kërko për të parë botimet dhe formatet e disponueshme në atë gjuhë. Shkruaj një pjesë të titullit për të parë botimet që përkojnë.

 

PAMJA

Disa përditësime që janë bërë te botimet dixhitale, mund të mos shfaqen ende në formatet e shtypura.