Kalo te përmbajtja

Seri me artikuj

Kërko dhe lexo artikuj që flasin për Biblën, për vlerën e saj praktike dhe për veprimtaritë e Dëshmitarëve të Jehovait. Zgjidh gjuhën tek ikona e gjuhëve, që të lexosh artikujt e disponueshëm në atë gjuhë.

 

JETËSHKRIME

Aster Parker: Doja një jetë të fokusuar në shërbim të Jehovait

Që në moshë të re, Aster e donte të vërtetën. Gjatë kohës së trazirave politike në Etiopi, besimi i saj u vu në provë kur u burgos. Më vonë, Asteri shërbeu në Bethelin e Nju-Jorkut dhe rriti tre djem.

JETËSHKRIME

Aster Parker: Doja një jetë të fokusuar në shërbim të Jehovait

Që në moshë të re, Aster e donte të vërtetën. Gjatë kohës së trazirave politike në Etiopi, besimi i saj u vu në provë kur u burgos. Më vonë, Asteri shërbeu në Bethelin e Nju-Jorkut dhe rriti tre djem.