Kalo te përmbajtja

Martesa dhe familja

Bibla, një libër për të gjithë njerëzit, ofron këshilla praktike që mund të ta përmirësojnë martesën dhe të ndihmojnë të rritësh fëmijët. *

^ par. 2 Në këtë pjesë emrat e disa personave të përmendur më sipër, janë ndryshuar.

MARTESA DHE FAMILJA

Dobitë e lojërave kreative

Janë më të dobishme se zbavitjet pasive ose aktivitetet e organizuara.

MARTESA DHE FAMILJA

Dobitë e lojërave kreative

Janë më të dobishme se zbavitjet pasive ose aktivitetet e organizuara.

Rritja e fëmijëve

Botime

Familja jote mund të jetë e lumtur

Ti mund të kesh martesë dhe familje të lumtur duke zbatuar këshillat e Biblës.