Kalo te përmbajtja

Paqja dhe lumturia

Përballë problemeve të ndërlikuara të jetës, lumturia dhe paqja e brendshme mund të duken të paarritshme. E megjithatë, Bibla ka ndihmuar shumë njerëz të përballojnë presionet e përditshme, të pakësojnë vuajtjet fizike dhe emocionale e të bëjnë një jetë domethënëse e me qëllim. Bibla mund të të ndihmojë edhe ty të jesh i lumtur.

PAQJA DHE LUMTURIA

Ruhu nga informacionet e rreme

Sot informacionet e shtrembëruara, lajmet e rreme dhe teoritë konspirative i gjen kudo. Ato janë të dëmshme.

PAQJA DHE LUMTURIA

Ruhu nga informacionet e rreme

Sot informacionet e shtrembëruara, lajmet e rreme dhe teoritë konspirative i gjen kudo. Ato janë të dëmshme.

Shëndeti fizik dhe mendor

Bibla të ndryshon jetën

Njerëz nga çdo prejardhje shpjegojnë si kanë gjetur kuptimin e jetës e tani gëzojnë një marrëdhënie të mirë me Perëndinë.

Kur të vdes një njeri i dashur

A të ka vdekur një njeri i dashur? A ke nevojë për ndihmë që të përballosh pikëllimin?

Familja jote mund të jetë e lumtur

Ti mund të kesh martesë dhe familje të lumtur duke zbatuar këshillat e Biblës.

Studio Biblën me Dëshmitarët e Jehovait

Pse ta studiosh Biblën?

Bibla po u jep përgjigje për pyetjet e rëndësishme të jetës miliona njerëzve anembanë botës. A dëshiron të jesh mes tyre?

Si zhvillohet një studim biblik?

Dëshmitarët e Jehovait janë të njohur kudo për programin falas të studimit të Biblës që ofrojnë. Shiko si zhvillohet.

Kërko një takim me Dëshmitarët e Jehovait

Diskuto për një temë nga Bibla me Dëshmitarët e Jehovait ose provo programin tonë falas të studimit të Biblës.