Kalo te përmbajtja

Për Dëshmitarët e Jehovait

Na shihni kur flasim me njerëzit për besimin tonë. Mbase keni lexuar për ne ose keni dëgjuar nga të tjerët. Por, a i njihni vërtet Dëshmitarët e Jehovait?

Shih edhe: Çfarë besojnë Dëshmitarët e Jehovait?

Bindje dhe aktivitete

Pyetje që bëhen më shpesh për Dëshmitarët e Jehovait

Gjej përgjigjet e pyetjeve që ke për ne.

Histori personale të Dëshmitarëve të Jehovait

Lexo disa nga historitë personale të Dëshmitarëve të Jehovait që bëjnë çmos të mendojnë, të flasin dhe të veprojnë sipas asaj që mësojnë në Fjalën e Perëndisë, në Bibël.

Aktivitete të Dëshmitarëve të Jehovait

Jetojmë në mbi 230 vende dhe vijmë nga prejardhje të ndryshme etnike dhe kulturore. Ndoshta e njeh veprën tonë të predikimit, por ne edhe e ndihmojmë komunitetin ku jetojmë në mënyra të tjera të rëndësishme.

Dëshmitarët e Jehovait përreth botës

Mëso për vëllazërinë tonë

Studio Biblën falas

Pse ta studiosh Biblën?

Bibla po u jep përgjigje për pyetjet e rëndësishme të jetës miliona njerëzve anembanë botës. A dëshiron të jesh mes tyre?

Si zhvillohet një studim biblik?

Dëshmitarët e Jehovait janë të njohur kudo për programin falas të studimit të Biblës që ofrojnë. Shiko si zhvillohet.

Kërko një takim me Dëshmitarët e Jehovait

Diskuto për një temë nga Bibla me Dëshmitarët e Jehovait ose provo programin tonë falas të studimit të Biblës.

Mbledhje dhe ngjarje

Ndiq mbledhjet e Dëshmitarëve të Jehovait

Informohu ku mblidhemi dhe si adhurojmë. Të gjithë mund të vijnë dhe nuk mblidhen para.

Përkujtimi i vdekjes së Jezuit

Çdo vit miliona njerëz mblidhen që të përkujtojnë vdekjen e Jezuit. Aty mësojmë se si ky rast i rëndësishëm ndikon edhe te ti. Je i ftuar.

Zyrat e degëve

Kontakto me Dëshmitarët e Jehovait

Si të kontaktosh me zyrat tona në mbarë botën.

Vizitat në Bethel

Gjej zyrën më të afërt.

Si financohet vepra e Dëshmitarëve të Jehovait?

Ne i shmangim metodat që përdorin shumë kisha.

Cilët po bëjnë vullnetin e Jehovait sot?

Dëshmitarët e Jehovait gjenden në mbarë botën dhe janë nga çdo prejardhje etnike e kulturore. Çfarë e bashkon këtë grup fetar të larmishëm?

Të dhëna shkurt për veprën në mbarë botën

  • 240—Vende ku Dëshmitarët e Jehovait adhurojnë Perëndinë

  • 8.695.808—Dëshmitarë të Jehovait

  • 7.705.765—Numri i atyre që studiojnë Biblën falas në shtëpi

  • 17.844.773—Të pranishëm në Përkujtimin e vdekjes së Krishtit që mbahet çdo vit

  • 120.387—Kongregacione