Kalo te përmbajtja

Historia dhe Bibla

Mënyra si është ruajtur, përkthyer e shpërndarë Bibla, është unike. Gjithashtu, zbulime të reja vazhdojnë të vërtetojnë saktësinë e saj historike. Pavarësisht nga prejardhja jote fetare, do të shohësh që Bibla është komplet ndryshe nga librat e tjerë.

TEMA TË TJERA

Del në dritë një përkthim i humbur i Biblës

Shihni këtë histori emocionuese që tregon si u zbulua, mbi 200 vjet më vonë, një përkthim i rëndësishëm i Biblës që konsiderohej i humbur.

TEMA TË TJERA

Del në dritë një përkthim i humbur i Biblës

Shihni këtë histori emocionuese që tregon si u zbulua, mbi 200 vjet më vonë, një përkthim i rëndësishëm i Biblës që konsiderohej i humbur.

Saktësia historike e Biblës

Botime

Bibla: Cili është mesazhi i saj?

Cili është mesazhi kryesor i Biblës?