Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Biblioteka Watchtower

Biblioteka Watchtower

Biblioteka Watchtower është një koleksion me Bibla dhe botime të Dëshmitarëve të Jehovait. Përfshin enciklopedinë biblike Të fitojmë gjykim të thellë nga Shkrimet, libra, broshura, fletushka dhe revista. Gjithashtu përfshin mjete të dobishme për kërkime, si Treguesi i botimeve Watchtower dhe Mjet kërkimesh në botimet e Dëshmitarëve të Jehovait. Në të gjitha botimet mund të kërkosh një fjalë, një shprehje ose një shkrim.

 

Instalo Bibliotekën Watchtower

Shkarko dhe instalo Bibliotekën Watchtower në kompjuterin tënd.

Përditëso Bibliotekën Watchtower

Programo që Biblioteka Watchtower të gjejë përditësime automatikisht online ose mund ta përditësosh manualisht.

Pyetje që bëhen shpesh—Biblioteka Watchtower

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.