Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Pse i lejon Perëndia vuajtjet?

Pse i lejon Perëndia vuajtjet?

Shumë veta pyesin pse ka kaq shumë urrejtje dhe vuajtje në botë. Bibla jep përgjigje të kënaqshme dhe ngushëlluese.