Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

JW LIBRARY

Funksionimi i aplikacionit në Windows

Funksionimi i aplikacionit në Windows

JW Library është një aplikacion zyrtar i krijuar nga Dëshmitarët e Jehovait. Ai përmban disa përkthime të Biblës, si dhe libra e broshura për të studiuar Biblën.

 

 

NË KËTË PJESË

Fillo të përdorësh JW Library​—Windows

Mëso si të përdorësh veçoritë kryesore të aplikacionit JW Library në pajisjet Windows.

Shkarko dhe përdor Biblat​—Windows

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh Biblat në JW Library te pajisjet Windows.

Shkarko dhe përdor botimet​—Windows

Mëso si të shkarkosh dhe të përdorësh botimet në JW Library te pajisjet Windows.

Vendosni dhe përdorni opsionin e shenjës​—Windows

Mëso si të vendosësh dhe të përdorësh opsionin Vër një shenjë JW Library te pajisjet Windows.

Përdorni opsionin Historiku​—Windows

Mëso si të përdorësh opsionin Historiku në JW Library te pajisjet Windows.

Personalizo leximin​—Windows

Mëso si të personalizosh leximin në JW Library te pajisjet Windows.

Kërko në Bibël ose në botime​—Windows

Mëso si të kërkosh në Bibël ose në botime dhe si të kërkosh për një temë nga Të fitojmë gjykim të thellë nga Shkrimet JW Library te pajisjet Windows.

Nënvizimi i tekstit​—Windows

Mëso si të nënvizosh tekstin në JW Library te pajisjet Windows.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Library (Windows)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.