Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

JW Language

JW Language

JW Language është një aplikacion zyrtar i krijuar nga Dëshmitarët e Jehovait për të ndihmuar ata që po mësojnë një gjuhë të huaj të përmirësojnë fjalorin dhe aftësitë e tyre të komunikimit në shërbim e në mbledhjet e kongregacionit.

 

Veçoritë e JW Language

Mëso si t’i përdorësh sa më mirë veçoritë që disponohen.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Language (Android)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Language (iOS)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW Language (Windows)

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.

Aplikacioni JW Language

Mëso dhe praktiko terma që Dëshmitarët e Jehovait i përdorin shpesh në predikim dhe në mbledhje.