Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Letra e dytë drejtuar Timoteut

Kapitujt

1 2 3 4

Përmbajtja

 • 1

  • Përshëndetje (1, 2)

  • Pavli falënderon Perëndinë për besimin e Timoteut (3-5)

  • Mbaje të ndezur si zjarr dhuratën e Perëndisë (6-11)

  • Vazhdo t’u përmbahesh fjalëve të dobishme (12-14)

  • Armiqtë dhe miqtë e Pavlit (15-18)

 • 2

  • Besojua mesazhin burrave të kualifikuar (1-7)

  • Durojmë vuajtje për hir të lajmit të mirë (8-13)

  • Përdore drejt fjalën e Perëndisë (14-19)

  • Ik nga dëshirat rinore (20-22)

  • Si të veprojmë me kundërshtarët (23-26)

 • 3

  • Kohë kritike në ditët e fundit (1-7)

  • Të ndjekim hap pas hapi shembullin e Pavlit (8-13)

  • «Vazhdo në gjërat që mësove» (14-17)

   • I gjithë Shkrimi është i frymëzuar nga Perëndia (16)

 • 4

  • «Kryeje plotësisht shërbimin tënd» (1-5)

   • Predikoje fjalën me urgjencë (2)

  • «Luftën e shkëlqyer e bëra» (6-8)

  • Komente personale (9-18)

  • Përshëndetjet e fundit (19-22)