Ayub 25:1-6

  • Omongané Bildad sing ketelu (1-6)

    • ’Apa mungkin manungsa isa dianggep ora salah karo Gusti Allah?’ (4)

    • Ngomong nèk ora ana gunané manungsa setya (5, 6)

25  Bildad+ wong Syuah kuwi njawab,   ”Dhèwèké nduwé kuwasa, lan Dhèwèké nggawé wong dadi wedi. Dhèwèké nggawé swarga* dadi tentrem.   Apa kabèh pasukané isa diétung? Apa ana sing ora disinari cahayané?   Apa mungkin manungsa isa dianggep bener karo Gusti Allah?+ Apa mungkin manungsa isa dianggep ora salah?*+   Malah bulan waé ora dianggep padhang karo Dhèwèké,Lan bintang ya ora padhang kanggoné Dhèwèké.   Apa manèh manungsa, sing mung kaya sèt,Lan anaké manungsa, sing kaya cacing.”

Katrangan Tambahan

Lit.: ”panggonané sing dhuwur”.
Utawa ”dianggep murni”.