Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Letra e tretë e Gjonit

Kapitujt

1

Përmbajtja

  • Përshëndetje dhe lutje (1-4)

  • Lavdërim për Gajin (5-8)

  • Diotrefi ambicioz (9, 10)

  • Për Dhimitrin flasin mirë (11, 12)

  • Planifikon t’u shkojë për vizitë; përshëndetje (13, 14)