Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Letra drejtuar Titit

Kapitujt

1 2 3

Përmbajtja

 • 1

  • Përshëndetje (1-4)

  • Titi është në Kretë që të emërojë pleq (5-9)

  • Korrigjo rebelët (10-16)

 • 2

  • Mësimi i shëndoshë për të rinj e të moshuar (1-15)

   • Të hedhim poshtë qëndrimin shpërfillës ndaj Perëndisë (12)

   • Të zellshëm për vepra të shkëlqyera (14)

 • 3

  • Nënshtrimi i përshtatshëm (1-3)

  • Të jemi të përgatitur për vepra të shkëlqyera (4-8)

  • Të hedhim poshtë debatet e pamenda dhe sektet (9-11)

  • Udhëzime dhe përshëndetje personale (12-15)