Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Библиски прашања и одговори

Што навистина учи Библијата? Избери прашање од темите подолу.

БИБЛИСКИ ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ

Што вели Библијата за Божиќ?

Можеби ќе се изненадиш кога ќе го дознаеш потеклото на некои божиќни обичаи.

БИБЛИСКИ ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ

Што вели Библијата за Божиќ?

Можеби ќе се изненадиш кога ќе го дознаеш потеклото на некои божиќни обичаи.

Проучувај ја Библијата со Јеховините сведоци

Зошто да ја проучуваш Библијата?

Библијата им помогнала на милиони луѓе низ целиот свет да ги дознаат одговорите на најважните прашања. Дали би сакал да ги дознаеш и ти?

Како би можел да ја проучуваш Библијата?

Јеховините сведоци низ целиот свет бесплатно ги поучуваат луѓето за Библијата. Гледај го клипот за да дознаеш како изгледа тоа.

Побарај библиски курс

Проучувај ја Библијата во време и на место што тебе ти одговара.