деца

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

ПРИКАЖИ ГИ СИТЕ

Јехова е наш Татко

Јехова е како добар татко кој те слуша и се грижи за тебе.

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

ПРИКАЖИ ГИ СИТЕ

Ти си скапоцен за Јехова

Миа сфаќа дека, исто како Исус, и таа може да биде скапоцена во Јеховини очи.