Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Watchtower Library

Watchtower Library

Watchtower Library е библиотека која содржи различни преводи на Библијата, како и публикации на Јеховините сведоци. Во неа се наоѓаат библиската енциклопедија Insight on the Scriptures, книги, брошури, трактати и списанија. Освен тоа, таа содржи корисни алатки за истражување, како што се Индексот на публикации на Јеховините сведоци и Прирачникот за истражување на публикациите на Јеховините сведоци. Можеш да пребаруваш зборови, фрази или библиски стихови во која и да било од овие публикации.

 

Инсталирање на програмата Watchtower Library

Преземи ја и инсталирај ја програмата Watchtower Library на твојот компјутер.

Нова верзија на Watchtower Library

Вклучи ја опцијата за автоматско инсталирање на нова верзија на програмата Watchtower Library, или рачно преземи и инсталирај нова верзија на оваа програма.

Најчесто поставувани прашања — Watchtower Library

Најди одговор на најчесто поставуваните прашања.