Префрли се на текстот


БИБЛИСКИ КУРС СО НЕКОЈ ЈЕХОВИН СВЕДОК

Радувај му се на животот засекогаш

Преку овој бесплатен интерактивен библиски курс ќе го дознаеш одговорот на овие и на други прашања:

  • Како да бидам среќен?

  • Дали ќе им дојде крај на злото и на страдањата?

  • Ќе ги видам ли повторно моите блиски кои починале?

  • Дали Бог се грижи за мене?

  • Како да се молам за Бог да ги слушне моите молитви?

Бесплатно

Целиот курс е бесплатен. Освен тоа, бесплатно ќе ја добиеш публикацијата за проучување со наслов Радувај му се на животот засекогаш, како и Библија доколку ти е потребна.

Флексибилно

Може да ја проучуваш Библијата со некој Јеховин сведок во време и на место што тебе ти одговара или, пак, може да проучуваш преку интернет.

Без обврски

Библискиот курс можеш да го прекинеш во секое време.

Како изгледа библискиот курс?

Лицето кое го води интерактивниот библиски курс Радувај му се на животот засекогаш ќе ти помогне да дознаеш што учи Библијата така што ќе разгледувате тема по тема. Малку по малку ќе се запознаеш со нејзината содржина и ќе видиш како таа може да ти користи. За повеќе информации, гледај го овој видеоклип или прочитај го одговорот на некои од најчесто поставуваните прашања за библискиот курс.

Дали сакаш да го разгледаш материјалот?

Разгледај ги воведните лекции од овој библиски курс.

Дали си спремен да пробаш?

Кликни за да се договориш кога да почнеш со курсот.