Префрли се на текстот

Стражарска кула и Разбудете се!

Нашите списанија, кои се темелат на Библијата, можат да се преземат на многу јазици, вклучувајќи и голем број знаковни јазици. Стражарска кула го објаснува значењето на светските настани со помош на библиските пророштва, им дава утеха на луѓето со добрата вест за Божјето Царство и нѐ поттикнува да веруваме во Исус Христос. Разбудете се! покажува како да се излезе на крај со денешните проблеми и ни помага да имаме доверба во ветувањето на Творецот за еден мирољубив и сигурен нов свет.

Избери јазик и кликни на Пребарај за да видиш кои списанија и формати се достапни на твојот јазик.

 

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

јануари 2024

Во овој број се наоѓаат статиите што ќе се проучуваат од 4 март до 7 април 2024.

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

Кое е решението за проблемите во светот?

Денес се соочуваме со многу проблеми. Што ќе помогне да се решат проблемите во светот?

ИЗГЛЕД

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

СТРАЖАРСКА КУЛА

СТРАЖАРСКА КУЛА

СТРАЖАРСКА КУЛА

СТРАЖАРСКА КУЛА

СТРАЖАРСКА КУЛА

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ