Префрли се на текстот

Вера во Бог

Верата може многу да ти помогне уште денес, но и да ти влее цврста надеж за иднината. Со помош на Библијата, можеш да стекнеш вера во Бог или да си ја зајакнеш верата во него.

УГЛЕДАЈТЕ СЕ НА НИВНАТА ВЕРА

„Нема да отстапам од својата непорочност!“

Како може библискиот извештај за Јов да ни помогне да се соочиме со тешкотиите, неволјите или други испити на верата?

УГЛЕДАЈТЕ СЕ НА НИВНАТА ВЕРА

„Нема да отстапам од својата непорочност!“

Како може библискиот извештај за Јов да ни помогне да се соочиме со тешкотиите, неволјите или други испити на верата?

Угледајте се на нивната вера — оживејте си ги библиските ликови