Префрли се на текстот

Брак и семејство

Библијата е книга за сите луѓе. Во неа се запишани совети кои можат да ти помогнат да си го подобриш бракот и да ги воспитуваш децата. a

a Во овој дел, имињата на некои личности што се цитирани се сменети.

БРАК И СЕМЕЈСТВО

Дали треба да живееме заедно пред да се венчаме?

Некои парови мислат дека заедничкото живеење ќе им помогне да се подготват за брак. Дали тоа е добра идеја или има подобра опција?

БРАК И СЕМЕЈСТВО

Дали треба да живееме заедно пред да се венчаме?

Некои парови мислат дека заедничкото живеење ќе им помогне да се подготват за брак. Дали тоа е добра идеја или има подобра опција?

Воспитување деца

Публикации

Твоето семејство може да биде среќно

Ако ги применуваш библиските совети, можеш да имаш среќен брак и среќно семејство.