Префрли се на текстот

Искуства на Јеховини сведоци

Јеховините сведоци се трудат да размислуваат, да зборуваат и да постапуваат во склад со советите од Божјата Реч, Библијата. Дознај како таа влијаела врз нив, нивните семејства и соседи.

БИБЛИЈАТА МЕНУВА ЖИВОТИ

Мислев дека имам сѐ што би можел да посакам

Како млад, Стефан бил успешен и познат музичар. Иако мислел дека има сѐ, се чувствувал празно и несреќно. Што му помогнало да најде вистинска среќа и смисла во животот?

БИБЛИЈАТА МЕНУВА ЖИВОТИ

Мислев дека имам сѐ што би можел да посакам

Како млад, Стефан бил успешен и познат музичар. Иако мислел дека има сѐ, се чувствувал празно и несреќно. Што му помогнало да најде вистинска среќа и смисла во животот?

Библијата менува животи