Префрли се на текстот

Драмско читање на Библијата

Соживеј се со библиските извештаи со помош на овие фајлови со драмско читање на Библијата кои содржат звучни ефекти, музика и коментари. Достапни се и видеоклипови на знаковни јазици.

Избери јазик и кликни на Пребарај за да видиш кои фајлови се достапни на тој јазик. Внеси дел од насловот на драмското читање на Библијата што го бараш или внеси го насловот на некоја библиска книга за да видиш кои фајлови се достапни.

 

ИЗГЛЕД