Префрли се на текстот

Побарај посета

Дали би сакал да дознаеш нешто повеќе за Библијата или за Јеховините сведоци? Ако да, пополни го формуларот подолу, и некој Јеховин сведок ќе стапи во контакт со тебе.

Твоите лични податоци ќе ги користиме само за да го исполниме твоето барање некој да те посети. Ова е во склад со нашите Општи правила за користење на лични податоци.

Ќе стапиме во контакт со тебе

Откако ќе го пополниш формуларот, некој Јеховин сведок ќе се потруди да стапи во контакт со тебе во рок од една или две седмици.

Дознај што вели Библијата

Дознај што вели Библијата за различни теми или информирај се во врска со нашиот бесплатен интерактивен библиски курс.

Избери време и место

Можеме да разговараме лично, преку телефон или преку интернет во време и на место што тебе ти одговара.