Префрли се на текстот

Рубрики

Пребарувај и прочитај статии кои обработуваат најразлични теми, како на пример, Библијата, нејзината практична вредност и активностите на Јеховините сведоци. Избери јазик за да видиш кои статии се достапни на тој јазик.

 

БИДЕТЕ БУДНИ!

Зошто политиката ги разединува луѓето? Што вели Библијата?

Во светот има сѐ поголеми политички поделби. Библијата открива дека има решение — еден водач кој може да ги обедини луѓето.

БИДЕТЕ БУДНИ!

Зошто политиката ги разединува луѓето? Што вели Библијата?

Во светот има сѐ поголеми политички поделби. Библијата открива дека има решение — еден водач кој може да ги обедини луѓето.