Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

WATCHTOWER LIBRARY

Инсталирање на програмата Watchtower Library

Инсталирање на програмата Watchtower Library

Фајлот за преземање зазема околу 2 GB меморија. Доколку не можеш да го преземеш фајлот поради брзината или цената на интернетот, во некое од собранијата на Јеховините сведоци можеш да добиеш DVD за инсталирање. За да провериш дали програмата Watchtower Library е достапна на твојот јазик, кликни на копчето Преземи.