Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Injil Matius

Bab

Intiné Bab Iki

  • 1

    • Silsilahé Yésus Kristus (1-17)

    • Lairé Yésus (18-25)

  • 2

    • Ditekani para ahli ilmu bintang (1-12)

    • Lunga menyang Mesir (13-15)

    • Hérodès matèni bocah-bocah lanang (16-18)

    • Bali menyang Nazarèt (19-23)

  • 3

    • Yohanes Pembaptis nyampèkké berita (1-12)

    • Yésus dibaptis (13-17)

  • 4

    • Iblis nggodha Yésus (1-11)

    • Yésus mulai nginjil ing Galiléa (12-17)

    • Murid-murid sing pertama diundang (18-22)

    • Yésus nginjil, mulang, lan marèkké (23-25)

  • 5

    • CERAMAH ING GUNUNG (1-48)

      • Yésus mulai mulang ing gunung (1, 2)

      • Wong-wong sing bahagia (3-12)

      • Uyah lan cahaya (13-16)

      • Yésus nggawé Taurat dadi kenyataan (17-20)

      • Naséhat soal rasa nesu (21-26), laku jina (27-30), pegatan (31, 32), sumpah (33-37), balas dendam (38-42), nresnani mungsuh (43-48)

  • 6

    • CERAMAH ING GUNUNG (1-34)

      • Aja tumindak apik mung merga péngin didelok wong (1-4)

      • Carané ndonga (5-15)

        • Conto donga (9-13)

      • Pasa (16-18)

      • Harta ing bumi lan ing swarga (19-24)

      • Aja kuwatir (25-34)

        • Ngutamakké Kerajaané Gusti Allah (33)

  • 7

    • CERAMAH ING GUNUNG (1-27)

      • Aja ngadili manèh (1-6)

      • Terusa njaluk, nggolèk, lan dhodhog-dhodhog (7-11)

      • Aturan Emas (12)

      • Gerbang sing sempit (13, 14)

      • Kétok saka buahé (15-23)

      • Omah ing ndhuwur watu lan omah ing ndhuwur pasir (24-27)

    • Kumpulan wong kagum karo carané Yésus mulang (28, 29)

  • 8

    • Wong lara kusta dimarèkké (1-4)

    • Perwira sing nduduhké iman (5-13)

    • Yésus marèkké akèh wong ing Kapernaum (14-17)

    • Carané dadi pengikuté Yésus (18-22)

    • Yésus nggawé angin gedhé mandheg (23-27)

    • Yésus mréntahké roh-roh jahat mlebu ing babi (28-34)

  • 9

    • Yésus marèkké wong lumpuh (1-8)

    • Yésus ngundang Matius (9-13)

    • Pitakonan soal pasa (14-17)

    • Anaké Yairus; wong wédok ndemèk pucuk klambi njabané Yésus (18-26)

    • Yésus marèkké wong wuta lan wong bisu (27-34)

    • Panènané akèh, ning sing manèn sithik (35-38)

  • 10

    • Rasul 12 (1-4)

    • Arahan kanggo nginjil (5-15)

    • Murid-murid bakal dianiaya (16-25)

    • Wedi marang Gusti Allah, dudu manungsa (26-31)

    • Ora nggawa rukun, ning nggawa pedhang (32-39)

    • Nampa murid-muridé Yésus (40-42)

  • 11

    • Yohanes Pembaptis dialem (1-15)

    • Wong-wong sing ora tanggap dikutuk (16-24)

    • Bapak nduduhké sing dikarepké marang wong sing rendah hati (25-27)

    • Kerja bareng karo Yésus kuwi pénak (28-30)

  • 12

    • Yésus kuwi Gustiné dina Sabat (1-8)

    • Wong lanang sing tangané lumpuh dimarèkké (9-14)

    • Abdi sing ditresnani Gusti Allah (15-21)

    • Roh jahat diusir nganggo kuwasané Gusti Allah (22-30)

    • Dosa sing ora bakal diapura (31, 32)

    • Apik orané wit kétok saka buahé (33-37)

    • Tandha Nabi Yunus (38-42)

    • Sing kelakon pas roh najis bali manèh (43-45)

    • Ibu lan adhi-adhiné Yésus (46-50)

  •  13

    • PERUMPAMAAN SOAL KERAJAAN SWARGA (1-52)

      • Petani (1-9)

      • Alesané Yésus nggunakké perumpamaan (10-17)

      • Perumpamaan soal petani diterangké (18-23)

      • Gandum lan alang-alang (24-30)

      • Biji sing cilik banget lan ragi (31-33)

      • Yésus nggunakké perumpamaan (34, 35)

      • Perumpamaan soal gandum lan alang-alang diterangké (36-43)

      • Harta karun sing dipendhem lan mutiara sing berharga (44-46)

      • Jala (47-50)

      • Barang sing anyar lan sing lawas (51, 52)

    • Yésus ditolak ing dhaérah asalé (53-58)

  • 14

    • Sirahé Yohanes Pembaptis dipenggal (1-12)

    • Yésus mènèhi mangan wong 5.000 (13-21)

    • Yésus mlaku ing ndhuwur laut (22-33)

    • Wong ing Génésarèt dimarèkké  (34-36)

  • 15

    • Yésus nduduhké nèk tradhisiné manungsa kuwi ora bener (1-9)

    • Sing nggawé najis kuwi sing metu saka ati (10-20)

    • Wong wédok Fénisia nduwé iman sing gedhé (21-28)

    • Yésus marèkké akèh wong cacad (29-31)

    • Yésus mènèhi mangan wong 4.000 (32-39)

  • 16

    • Wong-wong njaluk tandha (1-4)

    • Raginé wong Farisi lan Saduki (5-12)

    • Kunci-kunciné Kerajaan (13-20)

      • Jemaat dibangun ing ndhuwur watu (18)

    • Kematiané Yésus diramalké (21-23)

    • Carané dadi murid sing sejati (24-28)

  • 17

    • Yésus ditransfigurasi (1-13)

    • Iman kaya biji sing cilik banget (14-21)

    • Kematiané Yésus diramalké manèh (22, 23)

    • Mbayar pajeg nganggo dhuwit sing dijupuk saka cangkemé iwak (24-27)

  • 18

    • Sing paling utama ing Kerajaan swarga (1-6)

    • Sing nyebabké kesandhung (7-11)

    • Perumpamaan soal domba sing kesasar (12-14)

    • Carané mbantu sedulur nindakké manèh apa sing bener (15-20)

    • Perumpamaan soal budhak sing ora gelem ngapura (21-35)

  • 19

    • Nikah lan pegatan (1-9)

    • Ora nikah kuwi anugrah (10-12)

    • Yésus mberkahi bocah-bocah (13-15)

    • Pitakonané wong lanang enom sing sugih (16-24)

    • Pengorbanan kanggo Kerajaan swarga (25-30)

  • 20

    • Buruh sing kerja ing kebon anggur sing upahé padha (1-16)

    • Kematiané Yésus diramalké manèh (17-19)

    • Njaluk panggonan ing Kerajaan swarga (20-28)

      • Tebusané Yésus kanggo wong akèh (28)

    • Wong wuta loro dimarèkké (29-34)

  • 21

    • Yésus mlebu Yérusalèm (1-11)

    • Yésus ngusir wong sing dodolan ing bait (12-17)

    • Wit ara dikutuk (18-22)

    • Kuwasané Yésus ditantang (23-27)

    • Perumpamaan soal anak lanang loro (28-32)

    • Perumpamaan soal para petani sing jahat (33-46)

      • Watu pondhasi sing ditolak (42)

  • 22

    • Perumpamaan soal pésta mantènan (1-14)

    • Gusti Allah lan Kaisar (15-22)

    • Pitakonan soal wong mati sing diuripké manèh (23-33)

    • Préntah loro sing paling penting (34-40)

    • Apa Kristus kuwi keturunané Daud? (41-46)

  • 23

    • Aja niru ahli Taurat lan wong Farisi (1-12)

    • Cilaka kanggo ahli Taurat lan wong Farisi (13-36)

    • Yésus sedhih merga Yérusalèm (37-39)

  • 24

    • TANDHANÉ WEKTU KRISTUS BALI (1-51)

      • Perang, kelaparan, gempa bumi (7)

      • Kabar apik bakal diumumké (14)

      • Sengsara gedhé (21, 22)

      • Tandha Anaké manungsa (30)

      • Wit ara (32-34)

      • Kaya keadaan pas jamané Nuh (37-39)

      • Kudu terus jaga-jaga (42-44)

      •  Budhak sing setya lan budhak sing jahat (45-51)

  • 25

    • TANDHANÉ WEKTU KRISTUS BALI (1-46)

      • Perumpamaan soal prawan sepuluh (1-13)

      • Perumpamaan soal talènta (14-30)

      • Domba lan kambing (31-46)

  • 26

    • Para imam nggawé rencana licik bèn isa matèni Yésus (1-5)

    • Minyak wangi diesokké ing sirahé Yésus (6-13)

    • Paskah sing terakhir lan Yésus dikhianati (14-25)

    • Perjamuan Dalu Gusti (26-30)

    • Ramalan soal Pétrus sing ora ngakoni Yésus (31-35)

    • Yésus ndonga ing Gètsemani (36-46)

    • Yésus ditangkep (47-56)

    • Diadili ing ngarepé Sanhèdrin (57-68)

    • Pétrus ora ngakoni Yésus (69-75)

  • 27

    • Yésus diserahké marang Pilatus (1, 2)

    • Yudas gantung diri (3-10)

    • Yésus ing ngarepé Pilatus (11-26)

    • Diécé ing ngarepé wong akèh (27-31)

    • Dipaku ing cagak ing Golgota (32-44)

    • Yésus mati (45-56)

    • Yésus dikubur (57-61)

    • Kuburané dijaga tenanan (62-66)

  • 28

    • Yésus diuripké manèh (1-10)

    • Prajurit dibayar kanggo ngapusi (11-15)

    • Préntah kanggo ndadèkké murid (16-20)