Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Roma

Bab

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Intiné Bab Iki

  • 1

    • Salam (1-7)

    • Paulus péngin mara ing Roma (8-15)

    • Wong sing bener bakal tetep urip merga nduwé iman (16, 17)

    • Wong-wong sing ora manut ora isa alesan manèh (18-32)

      • Sipat-sipaté Gusti Allah isa dipahami saka kabèh ciptaané (20)

  • 2

    • Gusti Allah ngadili wong Yahudi lan wong Yunani (1-16)

      • Manfaaté hati nurani (14, 15)

    • Wong Yahudi lan Hukum Musa (17-24)

    • Tandha ing ati (25-29)

  • 3

    • ”Gusti Allah mesthi ngomongké apa sing bener” (1-8)

    • Wong Yahudi lan wong Yunani padha-padha nduwé dosa (9-20)

    • Dianggep bener merga nduwé iman (21-31)

      • Ora isa niru sipat-sipaté Gusti Allah sing mulya (23)

  • 4

    • Abraham dianggep bener merga nduwé iman (1-12)

      • Abraham kuwi bapaké kabèh wong sing nduwé iman (11)

    • Nampa janji merga nduwé iman (13-25)

  • 5

    • Nduwé hubungan sing apik karo Gusti Allah liwat Kristus (1-11)

    • Mati merga Adam, urip merga Kristus (12-21)

      • Dosa lan kematian nyebar marang kabèh wong (12)

      • Tumindak bener siji sing nggawé kabèh wong isa dianggep bener (18)

  • 6

    • Urip sing anyar merga dibaptis lan bersatu karo Kristus (1-11)

    • Aja nganti dosa nguwasani kowé (12-14)

    • Saka budhaké dosa dadi budhaké Gusti Allah (15-23)

      • Upahé dosa kuwi kematian, ning hadiahé Gusti Allah kuwi urip saklawasé (23)

  • 7

    • Bébas saka Hukum Musa (1-6)

    • Ngerti soal dosa saka Hukum Musa (7-12)

    • Berjuang nglawan dosa (13-25)

  • 8

    • Isa urip lan éntuk kebébasan merga roh suci (1-11)

    • Roh suci nggawé yakin nèk awaké dhéwé anaké Gusti Allah (12-17)

    • Kabèh ciptaan ngentèni dibébaské kaya anak-anaké Gusti Allah (18-25)

    • ’Roh suci sing bakal nyampèkké kanggo awaké dhéwé’ (26, 27)

    • Wong-wong sing ditentokké Gusti Allah kèt awal (28-30)

    • Isa menang merga rasa sayangé Gusti Allah (31-39)

  • 9

    • Paulus sedhih merga wong Israèl (1-5)

    • Wong-wong sing bener-bener keturunané Abraham (6-13)

    • Pilihané Gusti Allah ora isa disalahké (14-26)

      • Wong-wong sing pantes disingkirké lan wong-wong sing pantes dimesakké (22, 23)

    • Mung sisané sing bakal dislametké (27-29)

    • Israèl kesandhung (30-33)

  • 10

    • Carané bèn dianggep bener karo Gusti Allah (1-15)

      • Nyritakké iman marang wong liya (10)

      • Sing nyebut jeneng Yéhuwah bakal dislametké (13)

      • Seneng banget ndelok wong sing martakké kabar apik (15)

    • Kabar apik ditolak (16-21)

  • 11

    • Ora kabèh wong Israèl ditolak (1-16)

    • Perumpamaan soal wit zaitun (17-32)

    • Kawicaksanané Gusti Allah luar biasa (33-36)

  • 12

    • Wènèhna badan lan uripmu kaya mènèhké korban sing suci (1, 2)

    • Kemampuan sing béda-béda tapi badan siji (3-8)

    • Naséhat soal uripé wong Kristen (9-21)

  • 13

    • Manut karo pamréntah (1-7)

      • Mbayar pajeg (6, 7)

    • Wong sing nduwé katresnan kuwi wis nindakké hukum (8-10)

    • Njaga tumindak kaya nèk isih padhang (11-14)

  •  14

    • Aja ngadili wong liya (1-12)

    • Aja nggawé imané wong liya dadi lemah (13-18)

    • Kudu seneng rukun lan bersatu (19-23)

  • 15

    • Ramah lan apikan kaya Kristus (1-13)

    • Paulus kuwi abdi kanggo bangsa-bangsa (14-21)

    • Rencana perjalanané Paulus (22-33)

  • 16

    • Paulus ngenalké Fébé, sedulur wédok sing nglayani ing jemaat (1, 2)

    • Salam kanggo wong Kristen ing Roma (3-16)

    • Kudu ngati-ati karo wong sing nggawé ora rukun (17-20)

    • Salam saka kanca-kancané Paulus (21-24)

    • Rahasia suci saiki wis diduduhké (25-27)