Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

1 Korintus

Bab

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Intiné Bab Iki

  • 1

    • Salam (1-3)

    • Paulus ngucap syukur merga wong Korintus (4-9)

    • Naséhat bèn bersatu (10-17)

    • Kristus kuwi bukti kuwasa lan kawicaksanané Gusti Allah (18-25)

    • Bangga mung merga Yéhuwah (26-31)

  • 2

    • Paulus nginjil ing Korintus (1-5)

    • Kawicaksanané Gusti Allah luwih unggul (6-10)

    • Bédané manungsa rohani lan manungsa jasmani (11-16)

  • 3

    • Wong Korintus isih manut karo kepénginané dhéwé (1-4)

    • Gusti Allah sing nukulké (5-9)

      • Kanca nyambut gawéné Gusti Allah (9)

    • Mbangun nganggo bahan sing tahan geni (10-15)

    • Kowé kuwi baité Gusti Allah (16, 17)

    • Kanggoné Gusti Allah, kawicaksanané donya kuwi ora ana gunané (18-23)

  • 4

    • Pengurus kudu setya (1-5)

    • Wong Kristen kudu rendah hati (6-13)

      • ”Aja ngluwihi apa sing wis ditulis ing Kitab Suci” (6)

      • Wong Kristen dadi tontonan (9)

    • Paulus nggatèkké wong-wong sing kaya anak-anaké (14-21)

  • 5

    • Masalah soal hubungan sèks sing ora pantes (1-5)

    • Ragi sithik isa nyebar ing kabèh adonan (6-8)

    •  Wong sing jahat kudu disingkirké (9-13)

  • 6

    • Wong Kristen nuntut seduluré ing pengadilan (1-8)

    • Wong-wong sing ora bakal nampa warisan Kerajaané Gusti Allah (9-11)

    • Kowé kudu nggunakké badanmu kanggo ngluhurké Gusti Allah (12-20)

      • ”Kowé kudu cepet-cepet nolak hubungan sèks sing ora pantes” (18)

  • 7

    • Naséhat kanggo sing durung nikah lan sing wis nikah (1-16)

    • Luwih apik nèk saben wong keadaané tetep kaya pas dhèwèké mulai dadi wong percaya (17-24)

    • Sing durung nikah lan randha (25-40)

      • Manfaaté nèk ora nikah (32-35)

      • Mung éntuk nikah karo ”muridé Gusti” (39)

  • 8

    • Ngomongké soal panganan sing dipersembahké marang brahala (1-13)

      • Kanggoné awaké dhéwé mung ana Gusti Allah siji (5, 6)

  • 9

    • Conto saka Rasul Paulus (1-27)

      • ”Aja nutupi cangkemé sapi sing lagi ngidak-idak biji-bijian” (9)

      • ”Cilaka nèk aku ora martakké kabar apik” (16)

      • Ngupaya sak isa-isané kanggo mbantu kabèh wong (19-23)

      • Wong sing mèlu balapan mlayu ngendhalèni dhiri (24-27)

  • 10

    • Sinau saka Israèl jaman mbiyèn (1-13)

    • Aja nyembah brahala (14-22)

      • Méjané Yéhuwah, méjané roh-roh jahat (21)

    • Isa bébas milih, ning kudu mikirké wong liya (23-33)

      • ”Kowé kudu nindakké kabèh demi kemuliaané Gusti Allah” (31)

  • 11

    • ”Tirunen aku” (1)

    • Soal wewenang lan soal kudhung (2-16)

    • Perjamuan Dalu Gusti (17-34)

  • 12

    • Kemampuan saka roh suci (1-11)

    • Badan siji nduwé akèh anggota (12-31)

  • 13

    • Katresnan kuwi sing paling unggul (1-13)

  • 14

    • Kemampuan kanggo nyampèkké omongané Gusti Allah lan ngomong nganggo basa liya (1-25)

    • Nèk wong Kristen ngumpul, kudu teratur (26-40)

      • Kedudukané wong wédok ing jemaat (34, 35)

  • 15

    • Kristus diuripké manèh (1-11)

    • Nduwé iman merga wong mati bakal diuripké manèh (12-19)

    • Jaminan nèk wong mati bakal diuripké manèh (20-34)

    • Badané manungsa lan badan sing wujudé roh (35-49)

    • Ora isa mati lan ora isa rusak (50-57)

    • Sibuk nindakké akèh gawéan kanggo nglayani Gusti (58)

  • 16

    • Nglumpukké sumbangan kanggo wong Kristen ing Yérusalèm (1-4)

    • Rencana perjalanané Paulus (5-9)

    • Rencana kunjungané Timotius lan Apolos (10-12)

    • Naséhat lan salam (13-24)