Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa di Sakuliah Dunya

Saksi-Saksi Yéhuwa aya di sakuliah dunya. Maranéhna ti sagala sélér bangsa jeung budaya. Sadérék bisa jadi apal yén urang sering ngawarta, tapi urang ogé osok mantuan masarakat ku cara-cara penting séjénna.