Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Rostock, Jerman​—Ngabahas Alkitab di palabuan

  • Marburg, Jerman​—Nyaritakeun harepan ti Alkitab di deukeut tempat ngungsi

  • Frankfurt, Germany—Talking about the practical wisdom found in the Bible

Katerangan—Jerman

  • 82.792.351—Penduduk
  • 165.870—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 2.105—Sidang jamaah
  • 1 banding 499—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk