Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Guinea Ekuatorial

  • 928.778—Penduduk
  • 2.272—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 22—Sidang jamaah
  • 1 banding 409—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk