Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Zambia

  • 16.897.386—Penduduk
  • 204.176—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 3.249—Sidang jamaah
  • 1 banding 83—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk