Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Désa Ngibao, deukeut Arusha, Tanzania​—Nawarkeun brosur Regepkeun Allah Sangkan Hirup Langgeng ka urang Masai

Katerangan—Tanzania

  • 59.477.688—Penduduk
  • 18.705—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 455—Sidang jamaah
  • 1 banding 3.180—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk