Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Guyana

  • 775.864—Penduduk
  • 3.121—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 48—Sidang jamaah
  • 1 banding 249—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk