Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Horta, Pulo Faial, Azores​—Nawarkeun majalah Warta Hadé jeung Éling! ka saurang patani

Katerangan—Azores

  • 243.862—Penduduk
  • 767—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 15—Sidang jamaah
  • 1 banding 318—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk