Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Turku, Finlandia​—Nyaritakeun eusi Alkitab

Katerangan—Finlandia

  • 5.513.130—Penduduk
  • 18.324—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 290—Sidang jamaah
  • 1 banding 301—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk