Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Bahama, Kapuloan

  • 399.000—Penduduk
  • 1.762—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 27—Sidang jamaah
  • 1 banding 226—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk