Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Tel Aviv, Israel​—Ngawawar dina basa Rusia di sisi jalan

Katerangan—Israel

  • 9.055.123—Penduduk
  • 1.808—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 31—Sidang jamaah
  • 1 banding 5.008—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk