Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Shau Kei Wan, Hong Kong—Nawarkeun majalah Éling!

Katerangan—Hong Kong

  • 7.448.900—Penduduk
  • 5.571—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 63—Sidang jamaah
  • 1 banding 1.337—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk