Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Uganda

  • 39.049.142—Penduduk
  • 8.179—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 152—Sidang jamaah
  • 1 banding 4.774—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk