Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Palacio de Bellas Artes, Meksiko City, Meksiko—Ngajar maké Alkitab

  • Betania, Chiapas, Meksiko—Nawarkeun bacaan Alkitab dina basa Tzotzil

  • San Miguel de Allende, Guanajuato, Meksiko​—Nepikeun ayat Alkitab nu nguatkeun haté

Katerangan—Meksiko

  • 131.918.726—Penduduk
  • 871.339—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 13.245—Sidang jamaah
  • 1 banding 151—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk