Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Bucharest, Rumania​—Nyaritakeun eusi Alkitab

Katerangan—Rumania

  • 19.581.000—Penduduk
  • 39.788—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 538—Sidang jamaah
  • 1 banding 492—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk