Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Désa Setibing, Lesotho—Nyaritakeun warta hadé ti Alkitab maké basa Sesotho

  • Bokong, Lesotho​—Nawarkeun majalah Warta Hadé

  • Désa Setibing, Lesotho—Nyaritakeun warta hadé ti Alkitab maké basa Sesotho

  • Bokong, Lesotho​—Nawarkeun majalah Warta Hadé

Katerangan—Lesotho

  • 2.269.178—Penduduk
  • 4.248—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 91—Sidang jamaah
  • 1 banding 534—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk