Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Gabon

  • 1.853.964—Penduduk
  • 4.604—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 53—Sidang jamaah
  • 1 banding 403—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk