Unggal taun, Saksi-Saksi Yéhuwa ngarumpul pikeun hadir di kongrés akbar nu lilana 3 poé. Dina kongrés ieu, aya caramah jeung vidéo nu ngamuat palajaran penting tina Alkitab. Aya wawancara jeung pintonan anu nunjukkeun carana ngalarapkeun prinsip Alkitab dina kahirupan. Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun datang. Teu aya kolékte.