Pindah kana eusi

Kongrés Taunan Saksi-Saksi Yéhuwa

Unggal taun, Saksi-Saksi Yéhuwa ngayakeun kongrés nu lilana 3 poé. Dina kongrés ieu, aya caramah jeung vidéo nu ngamuat palajaran penting tina Alkitab. Aya wawancara jeung pintonan anu nunjukkeun carana ngalarapkeun prinsip Alkitab dina kahirupan. Saha waé bisa miluan. Teu aya kolékte.