Pindah kana eusi

Salaki Pamajikan & Kolot

Alkitab nyadiakeun saran-saran nu alus keur kabéh kulawarga ngeunaan carana nguatkeun perkawinan sarta carana ngadidik budak. *

^ par. 2 Dina bagian ieu, aya sababaraha ngaran nu dirobah.

Publikasi

Kulawarga Sadérék Bisa Bagja

Sadérék bisa boga kulawarga jeung perkawinan nu bagja lamun ngalarapkeun prinsip-prinsip Kitab Suci.